Vse vrste tiska: RESIT.SI
Grafično oblikovanje, izdelava spletnih strani, programiranje: VARANOX.SI
Promocijska in poslovna darila: TISK-DARIL.SI
Delovna oblačila in oprema: VORKVER.SI
PRIKAZUJEM 5 OD 5 REZULTATOV
Gradbena rokavica
A340 Portwest
Na voljo v barvah
cena z ddv 
Z uporabo najnovejše tehnologije lateks pene, rokavice A340 ponujajo najvišjo raven udobja z odličnim oprijemom, pri uporabi v suhih in vlažnih okoljih.
Gradbene rokavice
A300 Portwest
Na voljo v barvah
cena z ddv 
Gradbena podložena rokavica iz bombaža z nitrilnim premazom proti obrabi. Nitrilne rokavice s pletenim zapestjem so popolno prevlečene z nitrilno prevleko in so primerne za vrsto dela, ki zahteva dodatno odpornost proti obrabi. Trpežna nitrilna prevleka preprečuje vdor maščobe,olja in vode, zaradi česar so rokavice primerne za uporabo pri zbiranju odpadkov, komunalnih storitvah in vzdrževanju.
Gradbene rokavice
A135 Portwest
Na voljo v barvah
cena z ddv 
Rokavica iz polibombaža z dvojnim lateks premazom za delo v vlažnih/mokrih razmerah.Povečujejo prednosti poliestra in bombaža; osnova teh rokavic je pletena linearna konstrukcija, izdelana iz poli-bombažne mešanice. Na področje dlani in prstov je dodana plast zelo trpežnega lateksa s teksturirano prevleko, kar zagotavlja dodatno zaščito in oprijem.
Gradbene rokavice
A171 Portwest
Na voljo v barvah
cena z ddv 
Udobna bombažna rokavica z grobim lateks premazom za delo v vlažnih/mokrih razmerah.Popolne za nezahtevna dela. Pleten zapestni del za varen oprijem, odprt hrbtni del za prezračevanje. Premazane z lateksom za boljši oprijem.
Gradbene rokavice
A150 Portwest
Na voljo v barvah
cena z ddv 
Delovne rokavice z grobim lateks premazom za boljši oprijem in dodatkom bombaža za boljše udobje.
Kolekcije
Blagovne znamke
Materiali
Certifikati
Zaščita
Barve
Počisti vse filtre
Prikaži filtre